CLEVR
8 juli 2020, last update 8 juli 2020

Interview medewerker Selma Cekic

Wie is Selma?
Ik ben 25 jaar en woonachtig in Ede. In het jaar 2017 ben ik afgestudeerd van de opleiding Human Resource Management aan de Hogeschool Utrecht. Bijna klaar om de eerste stappen in mijn carrière te zetten, maar voelde echter dat ik eerst mijn droom wilde waarmaken: drie maanden rondreizen door Zuidoost-Azië. Naast mijn passie voor reizen, ben ik in mijn vrije tijd vaak te vinden op een feestje of een festival. Om tot rust te komen kijk ik graag een film/serie of lees ik een boek.

Wat deed je voordat je in oktober 2019 bij Mansystems begon?
Na mijn reis stond ik met vele bijzondere ervaringen rijker te trappelen om het werkveld te betreden. Ik ben begonnen in de Retail op de HR-afdeling waar ik verantwoordelijk was voor de algehele HR administratie. Het werd mij steeds duidelijker dat mijn hart meer ligt in een adviserende rol. Ik was klaar om mijn talenten/kwaliteiten op een nieuwe plek in te gaan zetten en deze verder te ontwikkelen. Begin 2019 ben ik een nieuwe uitdaging aangegaan als HR Medewerker bij een detacheringsbureau in de financiële sector. Een toffe organisatie waar ik mij op persoonlijk en zakelijk gebied heb kunnen ontwikkelen. Door omstandigheden is mijn functie helaas komen te vervallen, hierdoor was ik genoodzaakt om een nieuwe uitdaging te vinden in een soort gelijke functie. Na een korte zoekperiode ben ik terecht gekomen bij Mansystems!

Vertel eens over de eerste maand bij Mansystems. Wat is je opgevallen?
Tijdens mij sollicitatiegesprek met Anja en Wouter merkte ik gelijk dat ik erg enthousiast werd. Niet alleen van de functie, maar ook van de toekomstplannen en de cultuur. Het Mansystems DNA is hier een mooi voorbeeld van, ik kon mij er erg goed in vinden. Met dit fijne gevoel ben ik eind oktober gestart als HR Medewerker, nog geen twee weken later dan mijn gesprek. Vooralsnog stond mijn telefoon en laptop klaar en kon ik gelijk aan de slag. De dag begon met een presentatie en een rondleiding door het pand waarbij ik met elke collega heb kennis gemaakt. Wat mij aantrok was het warme welkom van mijn collega’s. We lunchen met z’n alle in de kantine en vaak lopen we een rondje om een frisse neus te halen. Elke nieuwe collega wordt hierin meegenomen. Mijn functie als HR Medewerker is ontzettend breed, geen dag is hetzelfde. Op bepaalde dagen ben ik bezig met de personeelsadministratie en het beantwoorden van HR gerelateerde vragen en op andere dagen ben ik druk met verschillende projecten. Ik krijg ontzettend veel vrijheid in mijn functie. Of dit is wat ik had verwacht? Ja zeker! Ik kan niet wachten wat mij de komende tijd zal brengen!

Wat zijn je ambities voor de komende 5 jaar?
Op zakelijk gebied hoop ik meer ervaring op te doen en mij steeds meer te kunnen ontwikkelen naar een functie als allround HR medewerker / HR Adviseur. Met de ‘verplichte’ studiedagen en diversiteit in taken vanuit Mansystems ga ik er vanuit dat dit helemaal goed komt!

Mansystems
As a Mendix Expert Partner, Mansystems supports and consults companies that strive to create applications using the low-code platform: Mendix. Mansystems is a Mendix Certified Support Partner, meaning users and developers can expect top tier support. The Mansystems systems academy conducts training, workshops and bootcamps to companies that aim to develop applications independently

No relevant post found

No relevant posts found